sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Simmottis, tämmöttis ja tommottis

Ensinnäkin, projekti on vihdoin saanut työnimen ja blogin otsikko on muutettu vastaavaksi (kaikki kunnia nimestä Simo Puupposelle a.k.a. Aapelille).

Menen maanantaina keskustelemaan keittiöasioista valitsemani toimittajan kanssa. Mielessäni on muutama muutosehdotus, joilla kokonaisuutena tuskin on vaikutusta hintaan, mutta keittiön toimivuus muuttuu enemmän mieleisekseni.

Tulipahan myös näppäiltyä kuvat talon ulkopuolelta. Tollanen paketti tää sitten on, ihan perusmallinen n. 8x8 -metrinen talo.

Jossain vaiheessa pitää ottaa mitat yläkerran huoneista ja piirtää lupakuvat ullakkojen käyttöönottoa varten. Tarkoitus on saada tietty lisätilaa yläkerran huoneille mutta myöskin noi pikkuikkunat olisi kiva saada huoneiden käyttöön valonlähteenä sen sijaan, että ovat piilossa ullakkojen seinien takana.



Kuistin on siis tarkoitus myös muuttua puolilämpimäksi, jolloin oleskelutila lisääntyy verraten paljon ja samaten saan kunnon eteistilan. Täytyy ympätä tuonkin tilan ajatukset lupahakemukseen.

Kuistilla on yksinkertaiset ikkunat, kellarin ja ullakkojen ikkunat on alkuperäiset ja muilta osin ikkunat on vaihdettu 80-90 -lukujen vaihteessa. Pikaisen tarkastelun perusteella ikkunat tarvitsevat pintaansa vain maalia/valtti coloria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti