sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Avaimet käteen

Lauantaina sain avaimet taloon ja illemmalla suuntasin sinne kauppareissun jälkeen ihmettelemään paikkoja.  Aloin tyhjentämään takkaa ja samalla valkeni, etteihän mulla ole mitään astiaa, jonne lykätä tuhkat. Nooh, en antanut moisen pikkuseikan häiritä fiilistelyä vaan otin muovikassin, ladoin tuhkat sinne ja heitin ulos hankeen. Eikun tulet takkaan ja kiertelemään taloa. Aikani kierreltyäni palasin takaisin takan äärelle ja nyt sitten se virallinen ensimmäisen käynnin tarkoitus:


Nyt alkaa armoton pakkaaminen ja roudaaminen, että saa romppeet jotakuinkin paikalleen jouluksi. Vuodenvaihteen jälkeen voikin sitten pakata romut takaisin laatikoihin ja aloittaa remontin...

2 kommenttia:

  1. Muistan tuon tunteen vielä elävästi. Pian tulee 2v siitä. Saimme talon avaimet muutama päivä sovittua aiemmin ja alkuillasta kävimmekin yhdessä talolla. Parempi puolisko oli käynyt vain kerran aiemmin näytössä, eikä siitä paljoa muistanut. Jotenkin epätodellinen olo :)

    Tsemppiä remppaan siis, stressaamalla ei tule mitään valmista, joten sitä ei kannata harrastaa :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä tää tästä ja mulla on isompiakin asioita stressattavana kuin triviaali okt-remontti :D Pahin ylläri oli nuo lahot puuosat keittiössä ja eteisessä. Rahallisesti suhteessa mitätön murhe, työn määrässä moninkertainen lisäys. Tekemällähän noistakin selviää, olisi vain yhtäjaksoista aikaa, jotta saisi tehtyä kerralla ja järkevästi tehtyä.

    VastaaPoista